SEKOLAH TINGGI ILMU HUKUM TAMBUN BUNGAI PALANGKA RAYA

Friday, August 4, 2017

Seminar Nasional Polda Kalteng

Seminar Nasional Polda Kalteng diadakan pada tanggal 3 Agustus di Aula IAIN dengan Tema “Peran Pemuda Untuk Menangkal Bahaya Radikalisme di Indonesia” adalah sebagai salah satu wujud pelaksanaan cinta tanah air dalam rangka menyongsong HUT RI ke- 72.
    Gelora bulan Kemerdekaan RI ke – 72 “Bersatu Kita Kuat, Indonesia Kerja Bersama” merupakan salah satu cara Pemerintah dalam mempersatukan berbagai elemen masyarakat terutama para mahasiswa yang rawan menjadi sasaran utama  kelompok-kelompok radikalisme yang sedang tumbuh subur di Indonesia.
    Dengan diadakannya Seminar Nasional ini diharapkan dapat memupuk kembali rasa Cinta Tanah Air dan mengembalikan Pancasila sebagai Landasan Fundamental setiap anak-anak bangsa Indonesia.
    Di dalam seminar ini sendiri menghadirkan para narasumber dari : Wakadensus 88 AT (Bp. Brigjen Pol Drs. Edy Hartono), Kepala Badan Intelijen Negara yang diwakili oleh Bp. Dr. Wawan Purwanto, Dosen UINSA Surabaya Bp. Prof.Akh. Muzakki, M.Ag.,Dip.,SEA.,M.Phil.,Phd.  dan mantan teroris Bp. Sofyan Tsaury.

1 comment:

1. A IEEE project is an interrelated arrangement of exercises, having a positive beginning and end point and bringing about an interesting result in Engineering Colleges for a particular asset assignment working under a triple limitation - time, cost and execution. Final Year Project Domains for CSE In Engineering Colleges, final year IEEE Project Management requires the utilization of abilities and information to arrange, plan, plan, direct, control, screen, and assess a final year project for cse. The utilization of Project Management to accomplish authoritative objectives has expanded quickly and many engineering colleges have reacted with final year IEEE projects Project Centers in Chennai for CSE to help students in learning these remarkable abilities.

Spring Framework has already made serious inroads as an integrated technology stack for building user-facing applications. Spring Framework Corporate TRaining the authors explore the idea of using Java in Big Data platforms.
    Specifically, Spring Framework provides various tasks are geared around preparing data for further analysis and visualization. Spring Training in Chennai

ReplyDelete